Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

New Generation Shoes Tervuren is geheime locatie van 'De Knop' in VRT-programma 'Iedereen beroemd', vanavond om 19u40 op ÉÉN! New Generation Shoes Tervuren is geheime locatie van 'De Knop' in VRT-programma 'Iedereen beroemd', vanavond om 19u40 op ÉÉN!

NIEUWS | 13-05-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Van maandag tot en met zaterdag kan je op ÉÉN iedere dag meespelen met 'De Knop' en maak je kans om één jaar lang gratis elektriciteit te winnen via Luminus. Wat moet je hiervoor doen? Druk als eerste op 'de knop' die ergens op een geheime locatie in Vlaanderen staat opgesteld en voer binnen de minuut de gevraagde opdracht uit. De makers van dit programma kozen voor de uitzending van vandaag ons filiaal in Tervuren uit als locatie. Was jij al eens te gast in onze mooie schoenwinkel in Tervuren? Dan heb jij ons interieur misschien wel herkend! Wie weet speelde je zelfs mee! Van zodra de locatie op TV werd getoond stroomde onze winkel vol met enthousiaste deelnemers. Voor ons was het alvast een leuke ervaring! Vergeet zeker niet te kijken, vanavond om 19u40 op ÉÉN!